Πληρωμή με Klarna σε 3 άτοκες δόσεις στο Hosting σου

Blog / News / Security / Tutorial

klarna

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna ιδρύθηκε το 2005 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις online αγορές τους. Είναι πλέον η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

Πώς μπορώ να πληρώσω σε 3 άτοκες πληρωμές;

Εάν η παραγγελία ξεπερνάει τα 35€, θα σας εμφανιστεί η επιλογή “Klarna” κατά την πληρωμή στο Smart Checkout. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας, χωρίς πρόσθετο τόκο.

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση;

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση ή τόκος για τη χρήση της υπηρεσίας. Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να κάνετε αγορές χωρίς πρόσθετο τόκο.

Με τη βοήθεια της Klarna, πληρώνεις το web hosting σου σε 3 άτοκες δόσεις με τη χρεωστική σου κάρτα και απολαμβάνεις την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών χωρίς καμία πίεση στον προϋπολογισμό σου.

Τι στοιχεία πρέπει να δώσω για να πληρώσω με Klarna;

Για να πληρώσετε μέσω Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, & ημερομηνία γέννησης. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και το ΑΦΜ σας για επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας. Η επεξεργασία όλων των πληροφοριών πληρωμών γίνεται με ασφάλεια.

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Klarna και για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, σας συστήνουμε όπως ανατρέξετε στην ιστοσελίδα https://www.klarna.com/gr/

Σημειώστε ότι η Εταιρεία δεν είναι σε θέση να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για πληρωμή με χρήση των υπηρεσιών Klarna.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την πληρωμή σας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Klarna.

Για να είστε κατάλληλος/η για να χρησιμοποιήσετε την Klarna πρέπει:

Να είστε κάτοικος Ελλάδας
Να είστε τουλάχιστον 18 ετών
Να έχετε μια έγκυρη τραπεζική κάρτα ( Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα )
Να μπορείτε να λάβετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω μηνύματος ( SMS )

Για να σας προσφέρουμε τις μεθόδους πληρωμών της Klarna, μπορεί να διαβιβάσουμε κατά την διάρκεια του checkout προσωπικά δεδομένα όπως δεδομένα επικοινωνίας και συναλλαγών με την Klarna, με σκοπό η Klarna να αξιολογήσει αν πληρείτε τις προϋποθέσεις για τις μεθόδους πληρωμών της και να σας παρέχει εξειδικευμένες μεθόδους πληρωμών. Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται με βάση την πολιτική απορρήτου της Klarna.

Πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το post;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε.

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 4

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Post Tags

Σας ευχαριστούμε. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευ-Παρ 11:00-19:00