Semi Dedicated Hosting

Σχεδιασμένο για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, με έμφαση στην ποιότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα με 100% NVMe δίσκους.

Για μικρές έως και μεγάλες επιχειρήσεις.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω στην αγορά για φιλοξενία ιστοσελίδων – και πολλές από αυτές δεν περιλαμβάνουν τις βασικές λειτουργίες που θέλετε ή χρειάζεστε.

Στη MediaHost, λαμβάνετε τον πίνακα ελέγχου cPanel, παίρνετε το LiteSpeed με το LSCache καθώς και Δωρεάν πιστοποιητικά SSL για όλα τα Domain σας με άμεση ενεργοποίηση.

Παρέχουμε ασφάλεια στον κώδικα σε πραγματικό χρόνο ( Real-Time Script Monitoring ) και δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικό Datacenter με δυνατότητα να κάνετε επαναφορά ( Restore ) ακόμα και 1 αρχείο. Καθώς E-mail Account και Mysql Databases χωρίς κανένα περιορισμό σε μέγεθος, παρά μόνο το φυσικό περιορισμό του δίσκου σε κάθε πακέτο.

General Purpose Semi Dedicated Hosting. Ισορροπημένη σειρά πόρων που υποστηρίζουν ευρύ φάσμα εφαρμογών. Από προσωπικές ιστοσελίδες έως και εταιρικές εφαρμογές.

Elastic Alpha

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
1 CPU CORE 1/2 DEDICATED
1GB RAM DDR4
15MB/Sec I/O
5 /μήνα
 • Διάρκεια 1 έτος

Elastic Standard

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
1 CPU CORE 1/2 DEDICATED
2GB RAM DDR4
25MB/Sec I/O
8 /μήνα
 • Διάρκεια 1 έτος

Elastic Pro

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
2 CPU CORE 1/2 DEDICATED
4GB RAM DDR4
30MB/Sec I/O
16 /μήνα
 • Διάρκεια 1 έτος

Elastic Expert

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
4 CPU CORE 1/2 DEDICATED
8GB RAM DDR4
40MB/Sec I/O
32 /μήνα
 • Διάρκεια 1 έτος

Elastic Ultimate

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
6 CPU CORE 1/2 DEDICATED
16GB RAM DDR4
45MB/Sec I/O
64 /μήνα
 • Διάρκεια 1 έτος

Elastic Apex

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
8 CPU CORE 1/2 DEDICATED
32GB RAM DDR4
60MB/Sec I/O
128 /μήνα
 • Διάρκεια 1 έτος

Elastic Χαρακτηριστικά

CPU-Optimized Semi Dedicated Hosting με τους καλύτερους επεξεργαστές στον κόσμο, για φόρτο εργασίας που βασίζεται σε CPU και RAM. Σχεδιασμένο για εφαρμογές έντονης χρήσης της CPU όπως εταιρικές ιστοσελίδες, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και μεγάλα news Portals με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Elastic Genesis

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
1 CPU CORE DEDICATED
4GB RAM DDR5 ECC
40MB/Sec I/O
19 /μήνα
 • Διάρκεια 1 μήνας

Elastic Orion

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
2 CPU CORE DEDICATED
8GB RAM DDR5 ECC
80MB/Sec I/O
38 /μήνα
 • Διάρκεια 1 μήνας

Elastic Phoenix

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
4 CPU CORE DEDICATED
16GB RAM DDR5 ECC
160MB/Sec I/O
76 /μήνα
 • Διάρκεια 1 μήνας

Elastic Vega

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
8 CPU CORE DEDICATED
32GB RAM DDR5 ECC
320MB/Sec I/O
152 /μήνα
 • Διάρκεια 1 μήνας

Elastic Stellar

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
16 CPU CORE DEDICATED
64GB RAM DDR5 ECC
640MB/Sec I/O
304 /μήνα
 • Διάρκεια 1 μήνας

Elastic Major

ΠΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ
32 CPU CORE DEDICATED
128GB RAM DDR5 ECC
1280MB/Sec I/O
608 /μήνα
 • Διάρκεια 1 μήνας

Elastic Χαρακτηριστικά

Ταχύτερο WordPress

To LiteSpeed Cache (LSCache εν συντομία) είναι ή λύση μας για το WordPress. Πρόκειται για ένα πρόσθετο βελτιστοποίησης “όλα-σε-ένα”, που είναι ευφυές, ακριβές και γρήγορο.

Το πρόσθετο LSCache περιλαμβάνει ενσωματωμένη βελτιστοποίηση PageSpeed, υπηρεσία βελτιστοποίησης εικόνας, υπηρεσία δημιουργίας κρίσιμου CSS, ενσωμάτωση CDN από τρίτους και ακόμη περισσότερα.

Με υποστήριξη εξατομικευμένης κρυφής μνήμης για WooCommerce και έναν εξαιρετικά διαμορφώσιμο σαρωτή κρυφής μνήμης, το LSCache είναι το κλειδί για να βελτιώσετε αισθητά την εμπειρία του χρήστη σε όλους τους ιστoτόπους σας.

Το πρόσθετο LiteSpeed Cache είναι τόσο πολλά περισσότερα από ένα πρόσθετο διαχείρισης κρυφής μνήμης. Είναι γεμάτο από μία ποικιλία λειτουργιών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ανώτερης ποιότητας απόδοση στους ιστοτόπους σας στο WordPress.

DDOS Protection

Σε μια επίθεση DDoS (κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας), ένας εισβολέας θα στείλει χιλιάδες ψεύτικα αιτήματα σε μια προσπάθεια να υπερβεί το εύρος ζώνης, να γεμίσει τους πόρους ενός διακομιστή και να υπερφορτώσει το σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο, τα έγκυρα αιτήματα υποβάλλονται σε επεξεργασία πολύ αργά ή ακόμα και καθόλου.

Ένας τεράστιος αριθμός παραβιασμένων υπολογιστών (botnets) χρησιμοποιείται συχνά για τη δημιουργία ενός τεράστιου όγκου κυκλοφορίας δεδομένων. Η MediaHost χρησιμοποιεί τα αυτοματοποιημένα εργαλεία ασφαλείας της για να προστατεύσει τους ιστότοπούς σας και τις υποδομές πληροφορικής σας από αυτήν την απειλή.

Το αυτοματοποιημένο σύστημά μας αναγνωρίζει σχεδόν όλα τα μοτίβα επίθεσης εκ των προτέρων, δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να μπλοκάρει τις επιθέσεις και να αποτρέψει αποτελεσματικά τη συντριπτική πλειονότητα αυτών.

Για αναπτυσσόμενες εταιρείες

Δεν χρειάζεστε πρόσβαση root αλλά θέλετε ένα μεγαλύτερο πακέτο; Με τις επιλογές Semi-Dedicated, το έχετε. Το Semi-Dedicated είναι ιδανικό για αναπτυσσόμενες εταιρείες που μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλες ακόμα για ένα VPS ή Dedicated Server. Ανεξάρτητα από το Semi-Dedicated πακέτο που θα επιλέξετε σε εμάς, θα λάβετε αποκλειστικούς και εγγυημένους πόρους CPU/RAM/IO, για τις ανάγκες φιλοξενίας σας.

100% Datacenter NVMe

Τα πακέτα Semi-Dedicated Hosting υποστηρίζονται με δίσκους NVMe.

Unmetered Traffic

Δεν θέλουμε να ανησυχείτε με τα όρια του Traffic, οπότε δεν το περιορίζουμε.

24/7/365 Support

Όλα τα πακέτα έχουν πρόσβαση 24/7 στην τεχνική υποστήριξη.

99.95% Uptime SLA.

Γνωρίζουμε ότι η απόδοση του ιστότοπού σας είναι κρίσιμη. 99.95% Uptime SLA.

100% NVMe Δίσκους

Στη MediaHost, κάθε πακετο Web Hosting ζει σε διακομιστή εξοπλισμένο μόνο με χώρο αποθήκευσης NVMe. Γιατί αυτό κάνει τη διαφορά; Επειδή κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό σας, θέλετε τα αρχεία σας – όλες οι εικόνες, τα βίντεο, το κείμενο – να έχουν πρόσβαση και να προβάλλονται το συντομότερο δυνατό. Το NVMe το κάνει αυτό, προσφέροντας ένα επίπεδο ταχύτητας και αξιοπιστίας που είναι απλά απαράμιλλο.

SnapShot Backup

Τα SnapShot είναι πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας που μπορούν να δημιουργηθούν κάθε φορά που εσείς το επιθυμείτε.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα Backup SnapShot μιας δεδομένης στιγμής για τον λογαριασμό σας και να κάνετε επαναφορά από αυτό το στιγμιότυπο εάν χρειαστεί.

Εάν οι αλλαγές/αναβαθμίσεις δεν εξελιχθούν όπως έχει προγραμματιστεί, απλώς επαναφέρετε το τελευταίο SnapShot.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ο ιστότοπός σας παρουσιάσει κρίσιμο σφάλμα, τροποποιηθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο, εσείς μπορείτε να επιλέξετε ενα Restore Point και να επαναφέρετε τον ιστότοπο στην αρχική του κατάσταση.

Business Hosting

Οι καλές επιδόσεις έχουν σημασία – επηρεάζουν την εμπειρία του χρήστη, μπορούν να περιορίσουν τις μετατροπές σε πωλήσεις, έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης.

Πρέπει να είναι η κύρια ανησυχία σας όταν εξετάζετε έναν πάροχο φιλοξενίας.

Γα τον λόγο αυτόν, χρησιμοποιούμε LiteSpeed Web Servers, NVMe Δίσκους, τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές καθώς και το CloudLinux για επιδόσεις χωρίς προηγούμενο.

Έχετε κουραστεί από τους “γείτονες” που προκαλούν προβλήματα στον δικό σας ιστότοπο; Σε κάθε πακέτο που αγοράζετε διασφαλίζεται η απομόνωση πόρων για να εγγυηθούμε τις αποδόσεις στον ιστότοπό σας.

Semi-Dedicated vs Shared

Η Semi-Dedicated Φιλοξενία της MediaHost είναι η τέλεια μεσαία λύση όταν έχετε ξεπεράσει τους πόρους που διατίθενται στον Shared/Reseller λογαριασμό σας, αλλά δεν είστε αρκετά έτοιμοι για το κόστος ή/και τους πόρους που περιλαμβάνονται στον Εικονικό Αποκλειστικό Διακομιστή ή τη Φιλοξενία σε Dedicated Server.

Μην ανησυχείτε – η αύξηση του Traffic ή τον Resources στο Shared/Reseller λογαριασμό σας δεν είναι κακό! Στην πραγματικότητα, πρέπει να το δείτε ως κάτι θετικό. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας αναπτύσσεται και αποτελεί μια ένδειξη επιτυχίας.

Αυτό όμως που μπορεί να είναι αγχωτικό, είναι η επιλογή της επόμενης λύσης φιλοξενίας που θα τροφοδοτήσει τον ιστότοπό σας. Οι μεταφορές λόγω ανάπτυξης είναι συχνές στη MediaHost κι έτσι έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτήν την περίπτωση και έχουμε εφαρμόσει συστήματα για να το κάνουμε γρήγορα και χωρίς αποτυχίες.

cPanel + LiteSpeed

Παρέχουμε ενα εύχρηστο Management interface για τον λογαριασμό σας που υποστηρίζεται από τον κορυφαίο πίνακα ελέγχου το cPanel. Αυτή η διεπαφή διαχείρισης σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο για την προσθήκη ή την κατάργηση λογαριασμών email και ιστοσελίδων, καθώς και για τη διαχείριση των αρχείων σας και των βάσεων δεδομένων MySQL και πολλά άλλα. Το cPanel είναι ο κορυφαίος πίνακας ελέγχου και γι ‘αυτό το συμπεριλαμβάνουμε στα Semi-Dedicated Hosting πακέτα – περιλαμβάνεται επίσης το LiteSpeed λόγω της εντυπωσιακής αύξησης της απόδοσης που θα σας δώσει. Μη συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο.

LSCache Plugin

Το LiteSpeed Cache είναι πολύ περισσότερο από μια προσθήκη διαχείρισης cache. Είναι γεμάτο με μια ποικιλία χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ανώτερη απόδοση στους ιστότοπους του WordPress. Τα Elastic Sites πακέτα μας είναι η απόλυτη λύση φιλοξενίας WordPress

HTTP/3 web server

To LiteSpeed εισήγαγε πρώτο υποστήριξη HTTP/3 σε επίπεδο παραγωγικής λειτουργίας. Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Καθώς το νέο πρωτόκολλο βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία διαμόρφωσης, παρακολουθούμε κάθε βήμα, διατηρώντας την εγκατάσταση του λογισμικού μας ενημερωμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής. Όλα τα πακετα μας Elastic Sites υποστηρίζουν HTTP/3.

Αποτελεσματική προστασία

Ο LiteSpeed παρέχει ενσωματωμένη προστασία από επιθέσεις Brute Force attacks και παρέχει επίσης ενσωματωμένη επαλήθευση reCAPTCHA σε επίπεδο διακομιστή. Οι επιθέσεις Brute Force attack κωδικών και ο φόρτος από χρήστες ρομπότ καταναλώνουν πόρους διακομιστή, εξαντλούν τον κεντρικό επεξεργαστή και σπαταλούν bandwidth. Ο LiteSpeed αντιμετωπίζει αυτές τις απειλές και διατηρεί ομαλή τη λειτουργία των ιστότοπών σας.

LiteSpeed QUIC

Μειώστε τον χρόνο σύνδεσης-απόδοσης πόρου, αποφύγετε το μπλοκάρισμα λόγω αναμονής ολοκλήρωσης προηγούμενης ενέργειας διακομιστή, βελτιώστε τον έλεγχο συμφόρησης δεδομένων και την αποδοτικότητα του δικτύου. Χειριστείτε αποτελεσματικά τις μεταβιβάσεις σύνδεσης σε ένα περιβάλλον δικτύου με μεγάλη μεταβλητότητα. Το QUIC της Google υποστηρίζει τα πάντα, από την Αναζήτηση έως το YouTube, αλλά γιατί γίνεται αυτό; Επειδή το QUIC είναι το μέλλον.

Σας ευχαριστούμε. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευ-Παρ 11:00-19:00