Οφέλη του LiteSpeed σε σχέση με άλλους διακομιστές για φιλοξενία WordPress

Πριν από περίπου 18 χρόνια, το 2003, κυκλοφόρησε ένας διακομιστής ιστού με το όνομα LiteSpeed. Περίπου 4 χρόνια αργότερα το 2007, διαμορφώθηκε σε αυτό που το γνωρίζουμε τώρα, μια πιο αποτελεσματική αντικατάσταση Apache.

Απόδοση στο μέγιστο

Εάν το WordPress σας δεν λειτουργεί καλά με την τρέχουσα λύση φιλοξενίας σας, μεταβείτε στο LiteSpeed. Με το LiteSpeed, θα βλέπετε μια απόδοση έως και 200 φορές καλύτερη από αυτήν του Apache. Ο LiteSpeed έχει σχεδιαστεί για να επικοινωνεί με εκατοντάδες χρήστες και να απαντά σε χιλιάδες αιτήματα ανά δευτερόλεπτο.

Το PHP LSAPI του LiteSpeed αυξάνει την απόδοση της PHP και είναι ασύγκριτο όταν πρόκειται για προβολή στατικού περιεχομένου :

Έως και 20% καλύτερη απόδοση από το FastCGI.
Έως 50% γρηγορότερα από το Apache με mod_PHP
Έως 75% γρηγορότερα από το nginx με PHP-FPM.

Η επαναστατική αρχιτεκτονική του LiteSpeed Web Server βελτιώνει το TTFB ( Time to first byte ) κατά 3 φορές.

Οι λειτουργίες SuEXEC Daemon και ProcessGroup του LiteSpeed διαμορφώνουν τις διεργασίες PHP αντί να δημιουργούν νέες διαδικασίες. Αυτό σημαίνει περισσότερη αποδοτικότητα και επιτρέπει την ασφαλή χρήση προσωρινής μνήμης opcode ακόμη και σε κοινόχρηστη φιλοξενία.

Κατά συνέπεια, ακολουθούν επίσης βελτιώσεις ταχύτητας με έως και 6 φορές αύξηση σε σύγκριση με το Apache, το οποίο μειώνεται σε περίπου 3 φορές με προσθήκη πιστοποιητικών SSL.

Όταν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω επιτάχυνση της απόδοσης, δυναμικοί ιστότοποι που χρησιμοποιούν CMS όπως το WordPress μπορούν να στραφούν στο LiteSpeed Cache για αύξηση της απόδοσης που διατίθεται δωρεάν ως μέρος όλων των διαθέσιμων προγραμμάτων LiteSpeed.

Η προσθήκη LiteSpeed Cache είναι πολύ περισσότερο από μια προσθήκη διαχείρισης cache. Είναι γεμάτο με μια ποικιλία χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ανώτερη απόδοση στους ιστότοπους του WordPress.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές ενός διακομιστή είναι η ασφάλεια. Διατηρήστε τον ιστότοπό και το περιεχόμενό του ασφαλές από επιθέσεις DDoS. Με τις δυνατότητες ασφαλείας του ( DDOS Protection/Brute Force Protection/Bot Protection ), ο LiteSpeed είναι εξαιρετικός για να σας προστατεύει από επιθέσεις.

Βελτίωση του SEO

Ο σκοπός της φιλοξενίας WordPress είναι να έχετε ένα περιβάλλον που να βελτιστοποιείται καλύτερα για να λειτουργεί με τον ιστότοπό σας. Όπως είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε, η συνολική απόδοση του ιστότοπού σας έχει μεγάλη σχέση με την κατάταξή σας στο SEO και η ταχύτητα και η ανταπόκρισή του είναι πιθανώς οι πιο σημαντικοί παράγοντες που περιλαμβάνονται στην κατάταξη.

Η επιλογή φιλοξενίας από την MediaHost σε Semi Dedicated hosting πακέτα με διακομιστή LiteSpeed ( Υποστήριξη HTTP/3 ) θα θέσει τους λόγους για τη δημιουργία ενός ιστότοπου εταιρικού επιπέδου χωρίς να διακυβεύεται η απόδοσή του από το μέγεθος ή την κίνηση του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Σας ευχαριστούμε. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευ-Παρ 11:00-19:00